Corona update

Update omtrent Corona

In verband met het Coronavirus en de veiligheid van iedereen, een aantal belangrijke mededelingen.ONZE PRAKTIJK IS GEWOON GEOPEND!! Ook nu staan we voor u klaar.

Wel zijn er enkele aanpassingen.
Iedereen is inmiddels op de hoogte van het Coronavirus. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgens de richtlijnen van de overheid, het RIVM en ons genootschap (het KNGF)  houden we ons (nog meer) aan de hygiëne voorschriften. Deze maatregelen zijn niet alleen voor onszelf, maar om de meest kwetsbaren onder ons te beschermen.
De behandelingen zullen zoveel mogelijk doorgaan. Indien u zelf klachten ervaart, zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of griepverschijnselen, zeg dan alstublieft uw afspraak af. Dit voor uw eigen en onze veiligheid.

Bent u bij ons onder behandeling en bent u onlangs in een risicogebied geweest, neem dan alstublieft contact met ons op om uw afspraak te annuleren.

Wij verzoeken u om afmeldingen zoveel mogelijk per email te doen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de afspraak op een later moment in te plannen.

Alle oefengroepen gaan tot 6 april niet door! We zullen de deelnemers hierover persoonlijk informeren.

Afspraken met kwetsbare ouderen worden in overleg geannuleerd.
Afspraken met cliënten die lijden aan hart- & vaatziekten, kanker, COPD en niet gereguleerde Diabetes Mellitus worden gebeld en in overleg wordt hun afspraak vervolgd (praktijk / online) of geannuleerd.
Afspraken met cliënten die wij aan huis behandelen worden gebeld en de afspraken worden in overleg vervolgd of geannuleerd.

Nieuwe aanmeldingen van cliënten krijgen telefonisch extra vragen (telefonisch of via de mail) m.b.t. aanwezige ziekteverschijnselen, voorgeschiedenis qua gezondheid en verblijf in het buitenland / risicogebieden. Zo nodig wordt er een afspraak gemaakt of wordt de afspraak voor later tijdstip gemaakt.

Graag wijzen wij u nogmaals op de aangescherpte hygiënemaatregelen: wij geven tijdelijk geen hand; er staat desinfectiemiddel in de wachtkamer, maakt u hier gebruik van; was uw handen voordat u in de oefenzaal gaat trainen; wees er extra alert op dat u in de oefenzaal de gebruikte materialen en apparaten goed reinigt met het reinigingsmiddel dat u in de oefenzaal vindt.

We volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen.

Bedankt voor uw medewerking