Fysio Hereweg

Fysio Hereweg Groningen

 

Onze specialisme heeft zich in de loop der jaren vooral ontwikkeld in het behandelen van rugpijn (lage rug, bekken, midden), heupklachten, nekklachten, schouderklachten, chronische pijnklachten en duurzame inzetbaarheid voor je werknemers.
Maar ook revalideren na een operatie ben je op het juiste adres.
Heb je vragen of pijn we helpen je snel weer controle te krijgen over je klachten.

Hoe werkt het bij Fysio Hereweg

 
Onze fysiotherapiepraktijk ligt in het centrum van Groningen in de gezellige wijk de Oosterpoort.  Fysio Hereweg heeft een unieke methode waarbij persoonlijke aandacht, een rustige omgeving en de kwaliteit van fysiotherapie centraal staat. Klachten ontstaan soms door  weefselschade in het lichaam, maar ook stress en spanning kunnen klachten opleveren. Bij Fysio Hereweg vinden wij het belangrijk om echt naar de patiënt te luisteren. Op die manier zorgen we ervoor dat er een effectief behandelplan samengesteld kan worden.

Wij van Fysio Hereweg proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de persoonlijke situatie en wensen van de cliënt. Omdat we elk persoon als een invidu zien met zijn eigen behoeftes en wensen, wordt er niet gewerkt met protocollen en standaarden. Bij Fysio Hereweg stellen deskundige fysiotherapeuten daarom ook behandelingen samen op maat die aansluiten bij de behoeften van jou.

 
Je hebt geen verwijzing nodig60
je hebt binnen 24 uur een afspraak70
Wij doen ook Fysiotherapie bij je thuis80
Je krijgt een screening, intake en onderzoek op maat90
We werken effectief naar je doel toe100

Wil je weten wie we zijn? Hieronder staan onze medewerkers en fysiotherapeuten.

 

Onze fysiotherapie medewerkers zijn allen geregistreerde fysiotherapeuten en daarnaast hebben ze vaak één of meer  specialisaties.

 

Contracten met alle zorgverzeraars

Fysio Hereweg heeft met alle zorgverzekeraars contracten voor 2019. Dus ook die van jou! Dit houdt in dat je het aantal behandelingen fysiotherapie waarvoor je verzekerd bent, 100% vergoed krijgt. En om het je makkelijker te maken declareren wij rechtstreeks bij je zorgverzekeraar! Dan kan jij optimaal op je herstel richten!

Bent je benieuwd of je verzekerd bent voor fysiotherapie en hoeveel behandelingen je per jaar vergoed krijgt? Klik dan hier om een overzicht te krijgen van de meest bekende polissen per zorgverzekeraar.

Geen verwijzing nodig

Tegenwoordig heb je geen verwijsbriefje meer nodig voor fysiotherapie. Natuurlijk kun je nog altijd eerst een afspraak maken bij je huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.

Wij geven je de steun in de rug.

Onze specialisme heeft zich in de loop der jaren vooral ontwikkeld in het behandelen van rugpijn, nekklachten, schouderklachten, chronische pijnklachten en duurzame inzetbaarheid voor je werknemers. Heb je vragen of pijn we helpen je snel weer controle te krijgen over je klachten.
6040
Fysio Hereweg Groningen! Revalideren binnen een informele setting op een persoonlijke manier.