Fysio Hereweg

Fysio Hereweg Groningen

 

Ons team van zorgprofessionals hebben diverse specialisaties die garant staat voor het leveren van kwaliteit en optimale persoonlijke begeleiding!
Heb je vragen over voeding, arbeidsrevalidatie of pijn, we helpen je snel weer controle te krijgen over je klachten.

Hoe werkt het bij Fysio Hereweg

 
Onze praktijk ligt in het centrum van Groningen in de gezellige wijk de Oosterpoort en is in 1982 opgericht. Door de jaren heen heeft de praktijk een reputatie opgebouwd waarbij een persoonlijke en laagdrempelige sfeer in een professionele setting hoog in het vaandel staan.

Fysio Hereweg heeft een unieke methode waarbij persoonlijke aandacht, een rustige omgeving en de kwaliteit van zorg centraal staat. Klachten ontstaan soms door  weefselschade in het lichaam, maar ook stress en spanning kunnen klachten opleveren.

Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met de persoonlijke situatie en wensen van de cliënt. Daarnaast bent u vaak zelf de expert van uw eigen lichaam, echter het goed interpreteren van lichaamssignalen kan lastig zijn. Samen kijken naar de beste oplossing is dan ook hetgeen dat wij zouden willen bereiken. 

 

Wil je weten wie we zijn? Hieronder staan onze zorgprofessionals.

 

Onze zorgprofessionals zijn allen geregistreerde zorgverleners en daarnaast hebben ze één of meer  specialisatie.

 

Contracten zorgverzekeraars 2023

Fysio Hereweg Groningen heeft bijna met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten voor 2023. Voor 2023 is er gekozen om niet met de Zorg en Zekerheid een contract af te sluiten. Dit kan betekenen dat de zorg niet volledig vergoed wordt voor je. Tevens krijg je eerst de nota zelf die je terug kunt vorderen bij je zorgverzekeraar.

Bent je benieuwd of je verzekerd bent voor fysiotherapie en hoeveel behandelingen je per jaar vergoed krijgt? Klik dan hier om een overzicht te krijgen van de meest bekende polissen per zorgverzekeraar.

Geen verwijzing nodig

Tegenwoordig heb je geen verwijsbriefje meer nodig voor fysiotherapie. Natuurlijk kun je nog altijd eerst een afspraak maken bij je huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.

Samen kijken we naar de beste behandeling en begeleiding van je klachten

Binnen Fysio Hereweg Groningen zijn zorgprofessionals werkzaam die nastreven de behandeling zoveel mogelijk op maat in te richten om met elkaar te werken aan je herstel.
6719
Fysio Hereweg Groningen! Revalideren binnen een informele setting op een persoonlijke manier.