Fysio Hereweg

Fysio Hereweg Groningen

 

Ons team van Fysio- en Mulligan Concept therapeuten (pijnvrij behandelen) hebben diverse specialisaties die garant staat voor het leveren van kwaliteit en optimale persoonlijke begeleiding!
Heb je vragen of pijn, we helpen je snel weer controle te krijgen over je klachten.

Hoe werkt het bij Fysio Hereweg

 
Onze fysiotherapiepraktijk ligt in het centrum van Groningen in de gezellige wijk de Oosterpoort.  In 1982 opgericht door fysiotherapeut Eric Beck, die hier tot aan zijn pensioen (december 2019) altijd met veel passie en enthousiasme heeft gewerkt. Door de jaren heen heeft de praktijk een reputatie opgebouwd waarbij een persoonlijke en laagdrempelige sfeer in een professionele setting hoog in het vaandel staan.

Fysio Hereweg heeft een unieke methode waarbij persoonlijke aandacht, een rustige omgeving en de kwaliteit van fysiotherapie centraal staat. Klachten ontstaan soms door  weefselschade in het lichaam, maar ook stress en spanning kunnen klachten opleveren.

Wij van Fysio Hereweg proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de persoonlijke situatie en wensen van de cliënt. Omdat wij elk persoon als een individu zien met zijn eigen behoeftes en wensen, wordt er niet alleen gewerkt met protocollen en standaarden. Wij vinden het dan ook belangrijk om de behandeling samen met u op te zetten waarbij uw wensen en de aanwezige expertise in samengaan.

 

Wil je weten wie we zijn? Hieronder staan onze medewerkers en fysiotherapeuten.

 

Onze fysiotherapie medewerkers zijn allen geregistreerde fysiotherapeuten en daarnaast hebben ze één of meer  specialisaties.

 

Contracten met alle zorgverzeraars

Fysio Hereweg heeft met alle zorgverzekeraars contracten voor 2021. Dus ook die van jou! Dit houdt in dat je het aantal behandelingen fysiotherapie waarvoor je verzekerd bent, 100% vergoed krijgt. En om het je makkelijker te maken declareren wij rechtstreeks bij je zorgverzekeraar! Dan kan jij optimaal op je herstel richten!

Bent je benieuwd of je verzekerd bent voor fysiotherapie en hoeveel behandelingen je per jaar vergoed krijgt? Klik dan hier om een overzicht te krijgen van de meest bekende polissen per zorgverzekeraar.

Geen verwijzing nodig

Tegenwoordig heb je geen verwijsbriefje meer nodig voor fysiotherapie. Natuurlijk kun je nog altijd eerst een afspraak maken bij je huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.

Samen kijken we naar de beste behandeling en begeleiding van je klachten

Fysio Hereweg Groningen is de specialist voor fysio- en manuele therapie volgens Mulligan Concept, waarbij we nastreven pijnvrij te behandelen en de behandeling altijd op maat zal zijn.
6040
Fysio Hereweg Groningen! Revalideren binnen een informele setting op een persoonlijke manier.