Online Fysiotherapie bij Fysio Hereweg

Momenteel zijn de zorgen over het Coronavirus in Nederland en de rest van de wereld groot. Dit is begrijpelijk, maar hoe doen we dat dan met fysiotherapie? Vanuit het beleid wordt elk fysiek contact sinds 23 maart afgeraden wanneer het niet strikt noodzakelijk is. Om u toch van dienst te kunnen zijn bieden we bij Fysio Hereweg nu online Fysiotherapie aan. Veel klachten zijn goed op afstand op te sporen en te behandelen.

Fysiotherapie is namelijk niet alleen het aanraken van de cliënt zoals vroeger vaak het geval was. U heeft hier alleen een mobiele telefoon (met camera) of een computer met webcam voor nodig, dat is alles.

Ook het oefenen op afstand is voor ons geen probleem. Tijdens een videoconsult krijgt u direct een online oefenprogramma op maat. Wij inventariseren welke oefeningen bijdragen aan uw herstel en u krijgt deze oefeningen vervolgens toegestuurd.

Deze vorm van fysiotherapie wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Fysio Hereweg heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Online fysiotherapie (E-Health) doe je bij Fysio Hereweg Groningen.

Hoe werkt online fysiotherapie?

  1. U maakt een afspraak, telefonisch of via de website voor een online fysiotherapie consult
  2. U krijgt vervolgens een e-mail met de link voor een videoconsult. Op het moment van de afspraak zoekt u een rustige plek op en klikt u op de link.
  3. Binnen een aantal seconden verschijnt uw eigen fysiotherapeut op het scherm die u vervolgens zal helpen.

Een afspraak maken kan op telefoonnummer 0503134636 of via online een afspraak inplannen.