Herstelzorg na Corona

Herstelzorg COVID-19 klachten

Heeft u nog klachten na een COVID-19 ofwel corona infectie, dan bent u bij Fysio Hereweg Groningen aan het juiste adres.  Belangrijk is dat u een verwijsbrief heeft van uw huisarts, zodat de behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering. U moet wel binnen één maand na de verwijzing starten met de behandeling. Voor de herstelzorg staat een maximale duur van 6 maanden vanaf de eerste behandeling. Deze zorg wordt tot 1 augustus 2021 onder voorwaarden vergoed uit het basispakket. Een belangrijke voorwaarde is dat u wil meewerken aan een onderzoek naar het effect van de herstelzorg.

Herstelzorg bij Fysio Hereweg

Bij Fysio Hereweg is  Jean-Luc de fysiotherapeut die u daarbij begeleidt. Hij heeft onlangs de nascholing ‘Revalidatie na het coronavirus’ afgerond en hij kan u behandelen als er nog coronaklachten zijn.
Onder begeleiding traint u in onze oefenzaal. Hierdoor verbeteren we uw conditie, krijgt u inzicht in doseren en leren we u uw grenzen te bewaken waardoor u minder klachten ervaart.

Behandeling aan huis is ook mogelijk.

 

Afspraak maken voor Herstelzorg COVID-19 klachten bij Fysio Hereweg?

Bij Fysio Hereweg bent u aan het juiste adres voor herstelzorg COVID-19 klachten. Een gespecialiseerde fysiotherapeut zal u begeleiden en samen een behandelplan opstellen om u te helpen bij uw klachten. Wij behandelen u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Ook bent u altijd van harte welkom bij ons voor uw vragen.

Wilt u een afspraak maken? klik dan hier.